Binance’den Yeni Ortaklık

Binance kripto para birimi borsasından yapılan açıklamada dev kripto para borsasının yeni bir ortaklık adımı attığı ve Paxful ile ortaklık kurduğu açıklandı. Yapılan açıklamada kripto para birimi borsasının 167 fiat para birimini destekleyen Paxful ile yeni ortaklık anlaşmasının daha hızlı işlemlere fayda sağlayacak olduğu ve daha fazla güven verici bir hamle olacağı açıklandı.

12 Aralık 2019 tarihli basın bültenine göre 167 değişik fiat para birimini destekleyen Paxful sayesinde isteyen herkes istediği fiat para birimi ile Bitcoin satın alabilecekler. Binance ve Paxful’un bu ortaklığı özellikle para birimi çok tanınmamış olan ülkelerde yaşayan kripto para yatırımcılarına olumlu olarak yansımış olacak.

Dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından Binance bu adımları ile yatırımcı toplamayı sürdürecek gibi görünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!