Binance Vadeli İşlemler, 50x Kaldıraç İle Bu Altcoin Paritelerini Listelediğini Duyurdu!

Binance Futures, Binance Futures’ta sunulan alım satım seçenekleri listesini genişletmek ve kullanıcıların alım satım deneyimini geliştirmek için 50x’e kadar kaldıraçla sırasıyla 12-03-2024 11:30 ve 14-03-2024 10:00’da METISUSDT Sürekli Sözleşmesi ve WLDUSDC Sürekli Sözleşmesini piyasaya sürecek.

Binance Vadeli İşlemler, 50x’e Kadar Kaldıraçla METISUSDT ve WLDUSDC Listeleyecek

Nitelikli USDⓢ marjlı vadeli işlem likidite sağlayıcıları, yaklaşık 14 ila 15 gün boyunca METISUSDT Sürekli Sözleşmesindeki işlemler için %0,005 yapıcı ücreti indirimlerinden yararlanabilecek.

Kullanıcılar, 03-04-2024 15:30’a kadar USDC marjlı vadeli işlem sözleşmelerindeki tüm işlemler için %10 promosyon işlem ücreti indiriminden yararlanabilecek.

Binance, piyasa riski koşullarına bağlı olarak, fonlama ücreti, tik boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç marjı veya sürdürme marjı gerekliliklerini içeren sürekli sözleşmelerin özelliklerini zaman zaman değiştirebilir.

Çoklu Varlık Modu, kullanıcıların sürekli sözleşmeleri birden fazla teminat varlığında, geçerli teminat kesintilerine tabi olarak alıp satmalarına olanak tanır.

Örneğin, Çoklu Varlık Modu etkinleştirildiğinde, kullanıcılar yukarıda belirtilen sürekli sözleşmelerde işlem yaparken BTC’yi teminat olarak kullanabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!