Binance’te Listeli Altcoinde Yakım Önerisi Geçti! Ne Kadar Coin Yakılacak?

Binance’te listeli düşük piyasa değerli altcoinlerden biri olan Litentry (LIT) geliştirici ekibi, yaptığı açıklamasında token yakım önerisinin kabul edildiğini duyurdu.

568.750 LIT (yaklaşık olarak 710.000 dolar) altcoinin yakılmasının öneren teklif 22 Şubat tarihinde Litentry topluluğunun oylamasına sunulmuştu.

Bugün kripto para ekibinden yapılan açıklamada yakım önerisinin kabul edildiği bildirildi:

“Token yakmaya ilişkin 0 numaralı referandum 23 evet ve 0 hayır oyuyla kabul edildi ve artık yasalaştı!”

LIT fiyatı gelişmeye rağmen bu yazının yazıldığı anlarda düşüşünü sürdürüyor. 49 milyon dolar piyasa değerine sahip olan coin, şu anlarda son 24 saatteki %5’lik düşüşüyle 1.25 dolardan işlem görüyor.

LIT fiyatı 16 Şubat 2021 tarihinde 14.73 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı. 2022 yılının Mayıs ayında ise 0.40 dolar ile bu döngünün en düşük seviyesine inildi.

Litentry (LIT) Altcoini Nedir?

Litentry, resmi web sitesinde kendisini şöyle tanıtıyor:

“Litentry, kullanıcıların kimliklerini gizliliği koruyan bir bağlamda ilişkilendirmelerini sağlayan merkeziyetsiz, zincirler arası bir kimlik aggregatörüdür. Kullanıcılara kişisel verileri üzerinde tam kontrol vermeyi ve bu verilerden sosyal ve ekonomik değer elde etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Protokolümüz zincir içi şöhret, yönetim, DeFi ve özelleştirilmiş veri hizmetlerine uyarlanabilir.

Litentry, kullanıcıların parçalı, bireysel kimliklerden toplu kimliklere geçmesine olanak tanır. Birleştirilmiş kimlik, kimlik sahibinin hesap ilişkilerinin bir kimlik grafiğini oluşturarak daha kapsamlı bir kimlik profili oluşturur. Bu birleştirilmiş kimlik W3C DID standartlarını takip eder ve birçok teknoloji şirketinin karşılaştığı izole kimlik kayıt sistemleri sorununu potansiyel olarak çözebilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!