Binance’ten Bu Altcoin İçin Güncelleme Açıklaması!

Binance’tan yapılan açıklamada Band Protokolü (BAND) ağ yükseltmesinin 11.525.000 blok büyüklüğünde gerçekleşeceği açıklandı.

Binance Bant Protokolü (BAND) Ağ Yükseltmesini Destekleyecek

BAND yatırma ve çekme işlemleri  21.11.2022 tarihinde saat 13:00’te askıya alınacak. Hesaplarında BAND bulunduran tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimler borsa tarafından karşılanacak.

Ayrıca yapılan açıklamada yükseltilen ağın istikrarlı olduğuna karar verdiğimizde BAND için para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacağız ve kullanıcılara başka bir duyuruda bulunmayacağız denildi.

BAND Günlük Fiyat Grafiği

BAND bu yazının yazıldığı sıralarda 1.99 dolar seviyelerinden işlem görüyordu.

Band Protocol (BAND) Nedir?

Band Protocol (BAND), veri bütünlüğünü sağlamak için Dpos (Delegated-Proof-Of-Stake) kullanarak verileri zincir üzerinde sorgulanmaya hazır hale getiren merkezi olmayan bir veri oracle’ıdır.

dPoS konsensüs mekanizması tarafından yönetilen oracle’lar aracılığıyla akıllı sözleşmelere merkezi olmayan, seçilmiş zincir dışı veriler sağlayarak Web 3.0 uygulamaları için başvurulacak veri altyapısı katmanı olmayı hedeflemektedir.

Band Protocol, ilk olarak Eylül 2019’da Binance Launchpad’de bir ilk borsa teklifinin (IEO) ardından BAND tokenını piyasaya sürdü. Toplam arzın %27.37’si üç token satış turunda (tohum, özel ve halka açık satış) satıldı.

BAND tokenları daha önce ERC-20 standardına dayalı olsa da Band Protokolü ana ağında (BandChain olarak bilinir) yerel BAND tokenları olarak yeniden piyasaya sürüldü.

Eski tokenların sahipleri, ERC-20 BAND tokenlarını Binance’e yatırarak ve daha sonra bunları yerel tokenlar olarak çekerek 1’e 1 takası tamamlayabilir. Bu işlem, yalnızca ana ağ tokenları için geçerli olan BAND staking işlemine katılmak için gereklidir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!