Bitcoin (BTC) Yatırımcıları Kan Ağlarken “Dünyanın En Büyük Balinasından” Olumlu Sinyal Geldi!

Elon Musk’ın pimini çektiği, sonrasında ise Çin’in patlattığı bomba olan Bitcoin, dün itibarı ile 28 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Bugün içerisinde 34.900’lere kadar yükselmeyi başaran BTC an itibarı ile 33.500 dolardan işlem görmeyi sürdürüyor.

Anlık iniş çıkışlar sürerken piyasanın en büyük balinası olan tabir edilen Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan (CZ) yatırımcılara yönelik bir uyarı geldi. Twitter’dan yayınladığı bir mesajla BTC yatırımcılarının panik yapmamaları gerektiğini ifade eden CZ, “Geçmişteki hatalarınızdan ders alın, panik satışı kötüdür. Bunu bir kenara yazın ve en önemlisi, risklerinizi yeniden hata yapmamanız için şekillendirin.” açıklamasında bulundu.

Bir diğer tweetinde ise “Yüzde 99 ihtimalle dipteyiz ancak hala bazı insanlar fırsat yoksunluğundan ve her şey için geç olduğunu düşündüklerinden mevcut durumdan şikayet etmeyi sürdürüyor.” şeklinde konuşan CZ, “FUD (panik satış) yapmak fakir olmanın kesin bir yoludur.” diyerek yatırımcılara beklemede kalın mesajı verdi!

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (6)