Bitcoin Ekim Ayında Nasıl Bir Performans Gösterecek?

Bitcoin’in 48.000 dolara kadar yükselmesiyle birçok analist görüşlerini bildirmeye başladı.

Özellikle PlanB isimli analist, şu ana kadar analizlerinde başarı gösterirken Ekim ayı için ise 63.000$ seviyelerini hedef olarak belirlemiş durumda.

Yine birçok analist, özellikle Ekim ayının BTC için yükseliş yönlü olabileceğini ifade ediyor.

BTC’nin aylık performansına bakıldığında da Ekim aylarının genellikle yükseliş yaşadığı görülüyor.

Bitcoin’in aylık olarak gösterdiği fiyat performansları

Yükseliş yönlü tahminler olsa da düşüş yaşayacağımızı düşünenlerin sayısı da bir hayli fazla.

“En büyük balina, küçük yatırımcıların bütünüdür” lafına göre, büyük yatırımcıların dışında normal yatırımcıların da ne düşündüğü oldukça önemli. Bu bağlamda aşağıda yorum olarak BTC’nin Ekim ayı performansı hakkındaki tahminlerinizi paylaşabilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (9)

  • Hedef belli. Hedefe az kaldı. Ya herru ya merru. Ya bu yıl yada 1 buçuk 2 yıl sonra.

  • Fed faiz artırmaz ve olağanüstü bir şeyler olamz ise 54 k geldiği anda direk 64k sonra küçük çekilme oradan yıl sonuna kadar 86 87 k dolar civarında rekoru kırıp sonra ölü kedi sıçramaları yapa yapa 40 k bandına oturacağız.fed faizi gelip kesin getirisi olan klasmanlar yoğun olmazsa ayı bizim yıllar önceki givi 3 4 yıl süreceğini sanmıyorum.eskiden tam alırdık sipy diye daha dibe inerdi.🤣 Neyse hemen 1 yılda toparlar gene.ama şunu söylemem gerekiyor.3 k dolarlarda boşluklar var ben kaç yıldır oraları doldurmasını bekliyorum.şimdi çok zor ama böyle boşluklar her zaman dolar.8 k larda filanda var.Sanırık istemesem bile olağanüstü olaylar olacak büyük balinaların stopları patladı mı zaten oradayız.Yani 3 k dolar iğne 8 k dolar mum dip.87 k dolarda bu seson için tepe olacak sonraki sezon 4 yıl sonra olur.800 dolardan tepeden bana btc kitledir şimdi birileri 87 k dolar tepesinden kitlenecek çünkü 100 k dolara gidedek sanıyorlar.neyse 4 yıl sonra 170 k dolardan satar yada 250 k dolar ✌️