Bitcoin Fiyatı 12.305 Dolara Kadar Yükseldi: Sırada 12.500 Dolar Mı Var?

Piyasalarda karmaşa yaratan 12.000 dolar direnci sonunda kırıldı. Çok sayıda kripto para birimi yatırımcısı kazançlarının düşüp düşmeyeceği, daha fazla kazanç elde edip edemeyecek oldukları sorusuna sonunda yanıt bulurken 12.100 doların üzerine yükselen Bitcoin, daha sonrasında ise 12.305 dolara kadar yükseliş gösterdi.

Bu dakikalarda 12.226 dolar seviyesinden alıcılar arayan lider kripto para biriminin önünde olan bazı engeller olmasına rağmen yükselişini sürdürüp sürdüremeyecek olduğu merak konusu olmuş durumda. Birçok analist yükselişin ardından önemli açıklamalarda bulunurken, özellikle de 12.300 doları aşan fiyatın 12.500 dolara doğru yol alıp alamayacağı tartışma konusu oldu.

Lider kripto para biriminin kısa süre içerisinde birbiri ardına yükselişler yaşamasının sıcak bir ihtimal olduğuna işaret eden çok sayıda Bitcoin analisti, “fiyatın yükselmemesi için hiçbir sebep yok” dedi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!