Bitcoin Fiyatında Dengelenme Sinyalleri

Bitcoin fiyatı yeniden 7.500 dolar seviyesinde değerlemeye başladı. Kripto para birimi yatırımcıları 7.000 doların altına gerileyen fiyatın hemen ardından 7.500 dolar beklentisinin bir süre olmayabileceğini düşünürken fiyat bir anda yükselişe geçti ve yatırımcılara beklediklerinden daha iyi fırsatlar sunmaya başladı. Bitcoin fiyatındaki bu artış sonrasında özellikle 7.500 doların bir sonraki adımının 7.700 ve 8.300 dolara kadar yükseliş olup olmayacağı merak edilmeye başlandı.

Kripto para birimi piyasasında yatırımcılar beklemedikleri bu yükselişle beraber yeni yatırımlar yapabileceklerini belirtirken, bazı yatırımcılar ise yeni yatırım yapmak konusunda kararsız.

Bitcoin fiyatının değişimi kısa sürede iyi performans göstermeye başlasa bile 7.500 dolarda dengelenmiş olması piyasa adına oldukça beklenen bir gelişme oldu.

Ünlü Türk analistin bu yükselişten sonraki öngörülerini yazımızdan okuyabilirsiniz:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!