Bitcoin ve Altcoin Yatırımcılarının Beklentisi Arttı

Kripto para birimi yatırımcıları bu dönemde yaşanan bu son yükseliş ile beraber çok sayıda beklentiye sahip durumdalar. Bitcoin fiyatında yükseliş yaşanırken bu yükseliş sayesinde 8.150 dolardan sonra neler olacağına ilişkin beklentilerinde büyük bir artış oldu. Kısa süre içerisinde yatırımcılar bu yükselişlerin devam edecek olduğunu, daha fazla para kazanabileceklerini ve beklemedikleri kadar yükseliş görebilecekleri düşüncesine girdiler.

Öte yandan BTC hakimiyetinin yüzde 64’ün üzerine çıkması piyasada bir beklenti olduğunu açıklar nitelikte.

Ayrıca Bitcoin sert hareketlerini bitirip “sakinleştikten” sonra, BTC hakimiyetinin düşeceği yani altcoinlere para akışı olarak altcoinlerde mini bir boğa görülebileceği ifade ediliyor.

Kısa süre içerisinde beklenen bu yükselişin ne kadar süre daha devam edeceği merak konusu iken, bazı yatırımcılar ise bu dönemin ardından neler olacağının kendileri için çok daha önemli olduğu görüşündeler.

Kısa vadede neler olacağı merak konusu olurken bu seviyelerden bir toparlanma yani geri çekilme görülebileceğini düşünen de var 8500 dolarla kadar direk yükseliş olabileceğini düşünen de.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!