Bitcoin’de (BTC) Boğa Bitti Mi? Willy Woo Yanıtladı!

Bitcoin’de yaşanan sert düşüşlerden sonra analistler ikiye ayrıldı. Bazı analistler son düşüşlerin Bitcoin’deki teknik görüntüyü aşırı derece bozduğunu, önemli ortalamaların kırılmasıyla bunun artık basit bir düzeltme hareketi olarak kabul edilemeyeceğini ve Bitcoin teknik olarak pozitif bir görüntü verene kadar risk alınmaması gerektiğini ifade ediyor.

Bu şekilde tekniğe bağlı analistlere göre bu noktada haftalık MA20 ve günlük MA50 seviyeleri takip edilebilir.  Bu görüşü savunan analistler düşüşlerin nedenleriyle ilgilenmiyor ve duygusal hareket edilmemesi gerektiğini düşünüyor.

“Boğa Bitmedi Sadece Yavaşladı”

Ancak bu düşüşlerin sıradan bir düzeltme hareketi olduğunu düşünen analistler de var. Deneyimli analist Willy Woo Youtube’da “What Bitcoin Did” kanalının konuğu oldu ve Bitcoin’deki son durumu değerlendirdi.

Woo bu düşüşleri ayı piyasasına giriş olarak değerlendirmiyor. Woo’ya göre Bitcoin şu anda boğa piyasasının tam ortasında bulunuyor.

“Burada bir sürü ucuz para var. Elbette dışarıya kaçan parayı yeniden içeriye almamız gerekiyor ve bunların akümüle olması zaman alacak ancak Bitcoin ağının sağlığına baktığımızda bu iyi bir şey. Bunu söylemek için çok erken olabilir ancak benim kullandığım fiyat modeline göre 100.000$’ın üzerine çıkacağımıza eminim. Bu biraz da sonraki çeyrekte olacaklara dayanıyor.”

Woo’nun tüm açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez. Kripto paralar riskli varlıklardır. Bu alanda yaptığınız yatırımların tamamını kaybedebilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (14)