Bitcoin’in (BTC) Son Hareketinden Sonra Kripto Para Piyasası 20 Milyar Dolar Kaybetti! İşte Don Durum

Bitcoin son 24 saat içinde bir yükseliş başlattı ancak 27.500 dolar direnç seviyesinde güçlü bir şekilde ret yedi. Toplam kripto piyasası değeri bir günde 20 milyar doların üzerinde düşüş gösterdi.

Kripto Para Piyasası Bir Günde 20 Milyar Dolar Değer Kaybetti

Altcoinler de günlük ölçekte kırmızıya döndü. Glassnode’un bildirdiğine göre, BTC bir haftadan uzun bir süredir %3.4’lük dar bir aralıkta işlem görüyor. USD rakamları açısından bu durum varlığın 26.500 ila 27.500 dolar arasında durduğu anlamına geliyor.

Ancak, bu noktadaki direnç çizgisinin çok büyük bir engel olduğu ortaya çıktı. BTC bunu aşmayı başaramadı ve ardından gelen düşüş, onu neredeyse bin dolar kadar aşağı çekti.

Analiz şirketi daha fazla dalgalanmanın kapıda olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Mevcut durumda Bitcoin için destek ve direnç noktaları şu şekilde:

Bitcoin 4 Saatlik Grafik

Bitcoin, gün içi en düşük seviyeden bu yana birkaç yüz dolar toparlanmasına rağmen, kripto para birimi hala 27.000 doların altında mücadele ediyor.

Bu durum, BTC yatırımcılarının varlıklarını alıp satmak yerine HODLing’e odaklandıklarını öne süren raporların sayısının arttığı bir ortamda ortaya çıktı.

Alternatif coinlerin çoğu günlük ölçekte BTC’den daha iyi durumda değil. Dün 1.850 doların üzerine çıkan Ethereum, %2’lik bir düşüşün ardından 1.820 doların altına geriledi. BNB için de benzer bir düşüş, varlığın 310 doların altına indiği anlamına geliyor.

Ripple, Cardano, Dogecoin, Polygon, Solana, Tron, Polkadot, Shiba Inu ve Avalanche da bugün kırmızıda. Litecoin ve Lido DAO’dan daha da fazla günlük düşüş gerçekleşti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!