Bittrex International: Malta’da yeni kripto para borsası açıyoruz

Bittrex International’dan yapılan açıklamaya göre ABD merkezli kripto para borsası tarihi bir adım atarak Malta’da yeni kripto para borsasını açacak olduğunu doğruladı. Avrupa Birliği tarafından denetlenecek ve bu sayede Malta ve dünyanın en güvenilir kripto para borsalarından birisi ve belki de sadece birisi olabilecek olduğunu açıklayan borsa, bu adımı ile Malta’da ve dünyada daha fazla yatırımcıyı bünyesinde barındırmaya başlayacak.

ABD merkezli olması ve AB tarafından denetlenmesi dolayısı ile güven seviyesinin en yükseklere varacak olduğu açıklanan Bittrex ile ilgili olarak ne zaman açılış yapılacak olduğu bilgisinin verilmemesi ise merak uyandırdı.

Tokenleri seri onaylayacak

Bittrex International’dan yapılan açıklamada borsanın bir diğer özelliğinin ise tokenlerin çok seri bir şekilde onaylanacak olduğu ve bekleme sürelerinin neredeyse %100’e varan oranlarda kısalabilecek olduğu belirtildi. Açıklamada, tarih verilmese de kısa bir süre sonra açılışının yapılması beklenen Malta’daki Bittrex International kripto para borsasının yatırımcıların dikkatini çekip, diğer borsalara ise müşteri-yatırımcı kaybı yaşatabilecek olduğu tartışmaları başladı. Malta hükümetinin desteklerini ve ülkenin konumunun bu açılışta etkisi ise büyük.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!