BSC Ağındaki Balinalar, Bu 4 Altcoine Yüklendi!

Kripto para sektörü özellikle Ukrayna sınırındaki gerginliğin yerini anlaşmaya bırakması ile rahat bir nefes aldı. Bitcoin (BTC) fiyatı 45.000 dolara doğru ilerlerken bazı altcoinler de onu takip etmekte.

Balinalar ise sanki bunu günler öncesinden koklamış gibi yüklü miktarda altcoin alımı yaptı. Peki Binance Smart Chain ağındaki balinaların en popüler tercihi hangileri oldu?

Balinalar Bu Altcoinlere Yüklendi

WhaleStats’in Twitter hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre, en zengin 1.000 BSC cüzdanı 4 altcoine odaklandı. Söz konusu altcoinler sırasıyla Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu, Cardano ve Chainlink olarak görülüyor.

Aktarılan bilgilere göre BSC balinalarının birinci tercihi Bitcoin olarak görülmekte. Neredeyse yarım milyar dolarlık BTC bakiyesinden sonra ise 403 milyon dolar ile ETH geliyor.

Bunun devamında 72 milyon dolar ile MATIC, daha sonra DOGE ve devamında DOT kendini göstermekte.

Top 10 listesi içerisinde daha önce buralara çok yaklaşamayan DOGE, SHIB, ADA ve LINK’in yer alması ise balinaların son dönemde ciddi bir alım çılgınlığına girdiğini göstermekte.

Balinalar buna ek olarak 24 saat içerinde 5,8 milyon adet MATIC satın aldı ve bir anda MATIC miktarını arttırdı. WhaleAlert bunun yanı sıra SHIB alımlarında da ciddi bir artış yaşandığını ortaya koymakta.

Son 1 ay içerisinde balinaların SHIB, LINK, MATIC ve RACA alımları konusunda da bonkör olduğu aktarılıyor.

BTC’nin yukarı yönlü hareketini sürdürmesi ise balinalar için işleri kolaylaştırabilir.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!