Bu Altcoin Beklenen Güncellemesinin Ne Zaman Yapılacağını Açıkladı!

Ethereum Katman 2 ölçeklendirme platformu olan altcoin Optimism, Bedrock adlı ana ağında büyük bir yükseltme için resmi tarih olarak 6 Haziran’ı belirledi.

Altcoin Optimism, Ana Ağ Bedrock Yükseltmesini 6 Haziran’da Planlıyor

Optimism Vakfı dün Twitter’da paylaştığı bir mesajda, bu yılın başlarında tartışılan yükseltmenin, işlemlerin, para yatırma ve çekme işlemlerinin yapılamayacağı iki ila dört saatlik bir kesinti süresi gerektireceğini söyledi.

“Bedrock, OP Mainnet köprüsünün güvenliğini ve esnekliğini artıracak” diyen vakıf, bunun ücretleri önemli ölçüde düşüreceğini de sözlerine ekledi.

“Bedrock, Ethereum üzerinde mümkün olan en az farkla tasarlanmıştır. Bedrock’un tanıtımı, Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini ve verimliliğini artırmayı amaçlayan Optimism için önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.

Bir Katman 2 ölçeklendirme çözümü olarak Optimism, Ethereum blok zincirinde yaşanan ağ tıkanıklığını ve yüksek işlem ücretlerini ele almayı amaçlamaktadır.

Vakıf, ek bilgilerin bir görev kontrol web sitesinde mevcut olacağını söyledi. Yükseltmenin temel tasarım hedeflerinden biri de geriye dönük uyumluluktur.

Vakıf, “Eğer bir düğüm operatörüyseniz, Bedrock için yepyeni bir düğüm dağıtımı oluşturmanız gerekecek” diye ekledi.

İyimserlik, daha sonra Ethereum blok zincirine tek bir işlemde kaydedilen birden fazla işlemin bir araya getirilmesine olanak tanıyan bir teknoloji olan iyimser toparlamaları kullanır. Ağın platform üzerinde yaklaşık 863 milyon dolarlık kilitli varlığı bulunuyor.

Yükseltme yaklaşırken, Optimism’in hizmetlerini kullanan kullanıcıların ve geliştiricilerin faaliyetlerini buna göre planlamaları ve geçici kesinti süresinin farkında olmaları tavsiye edilir.

Optimism Vakfı, sorunsuz bir geçiş sağlamak ve topluluğu yükseltme süreci boyunca bilgilendirmek için daha fazla güncelleme ve bilgilendirme sağlayacaktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!