Bu Altcoinin Balinaların Cüzdanlarındaki Miktarı Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!

IntoTheBlock analist ekibi, balinaların büyük miktarlarda Cardano (ADA) tokeni satın almaya devam ettiğini bildirdi. Söz konusu balinaların cüzdanlarındaki ADA altcoini miktarı tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Balinaların Cüzdanlarındaki Cardano Bakiyesi 12.47 Milyar Coine Kadar Yükseldi

Kısa bir süre önce attığı Tweet’inde IntoTheBlock, 1 milyon ila 10 milyon ADA altcoinini cüzdanında bulunduran balinaların sahip olduğu token miktarının bu yıl patlamalı şekilde yükseldiğini açıkladı.

Balinaların elinde bulunan ADA tokeni miktarı 8.09 milyar adetten 12.19 milyar adete yükseldi.

Balina yatırımcılarının elindeki Cardano tokeni miktarını gösteren fiyat zaman grafiği.

Bununla birlikte yeni verilere göre 1 Mart tarihinde bu balina cüzdanlar tarafından tutulan Cardano miktarı 12.47 milyar coine fırlayarak tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı.

Küçük Yatırımcılar Son 24 Saatte 16 Milyon ADA Altcoini Satın Aldı

Analiz şirketi Santiment’in raporuna göre 100.000 ila 1 milyon adet ADA bulunduran cüzdan adresleri son 24 saatte toplamda 16 milyon ADA tokeni daha satın aldı.

Bununla birlikte daha küçük ölçekli yatırımcılar da cüzdanlarına son zamanlarda Cardano eklemeye devam ediyor. Santiment kısa bir süre önce yaptığı açıklamasında cüzdanında 10.000 ila 100.000 ADA tokeni bulunduran yatırımcıların son beş haftada sirkülasyonda bulunan ADA tokenlerinin %6’sını daha satın aldığını bildirmişti.

Bununla birlikte ADA ekosisteminin merkeziyetsiz borsası AdaSwap, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği yatırım turunda Hollywood yıldızı Gal Gadot dahil çok sayıda yatırımcıdan destek almayı başarmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!