Bu Altcoinin Büyük Duyurusu Beklentiyi Karşılamadı: Fiyat Ters Tepki Verdi!

Threshold Network (T), ABD dolarına sabitlenmiş ve Bitcoin ve Ethereum ile desteklenen merkeziyetsiz bir stablecoin olan Threshold USD’nin (thUSD) piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bununla birlikte daha önce yakında önemli bir duyurunun yapılacağını açıklayan Threshold Network, duyurunun beklentileri karşılayamaması nedeniyle fiyatında ters tepki gördü.

Duyurunun ardından T fiyatında ani bir aşağı yönlü hareket gözlendi.

Threshold DAO’nun Pazarlama Lideri, “DeFi’nin finansal ortamımızı yeniden şekillendirdiği bir çağda thUSD, merkeziyetsizlikten ödün vermeden Bitcoin’i DeFi’ye entegre ederek öne çıkıyor. thUSD sadece bir stablecoin değil; Bitcoin ve Ethereum’un benzersiz güvenlik ve potansiyelini DeFi piyasalarının akışkanlığı ve erişilebilirliği ile birleştiren bir köprüdür.” dedi.

Resmi açıklamaya göre thUSD’nin öne çıkan özelliklerinden biri de borçlanma anlayışı. Kullanıcılar, devam eden faiz ödemeleri yükü olmadan Bitcoin ve Ethereum’larına karşı kredi alabilecek. Platform, yalnızca bir kereye mahsus %0.5’lik bir kredi oluşturma ücreti alacağını ve bu da kendisini dijital varlıklarını satmadan değerlendirmek isteyen kullanıcılar için uygun maliyetli ve uzun vadeli bir seçenek haline getireceğini belirtiyor.

Açıklamaya göre ayrıca yakın zamana kadar Bitcoin, merkezi aracılara güvenmeden DeFi içinde kullanılamıyordu. Threshold Network’te ikinci nesil tBTC’nin piyasaya sürülmesi, Bitcoin sahipleri için yeni olasılıkların kilidini açtı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!