Bu NFT Koleksiyonunun Satışları Tek Bir Hamle İle Yüzde 500 Arttı

Önde gelen NFT koleksiyonlarından birisi olan Pudgy Penguins, büyük değişimler yaşamakta.

8.888 dijital penguenin konu edildiği bu koleksiyon kısa süre önce 750 ETH karşılığında Los Angeles merkezli girişimci Luca Netz’e satılmıştı. Şimdi ise satışın sebebi belli oldu.

Pudgy Penguins Hareketlendi

2,5 milyon dolara satılan koleksiyon, şimdi ise büyük bir patlama yaşıyor.

İlk olarak logo değişikliğine giden ekip, şimdi ise ilginç bir “görev haritası” yayınladı. Söz konusu haritanın tam olarak neyle ilgili olduğu belirtilmese de bunun büyük bir değişim olduğu söylenebilir.

Haritaya bakıldığında bunun play-to-earn tarzı kazanç vaat edecek bir oyun olabileceği görülüyor.

Sosyal medyadaki kullanıcıların bu ilginç haritanın farklı yerlerine bakarak durum hakkında ipucu toplamaya çalıştı.

Bir gönderide “Antartik Birliği” isminde bir yerin görülmesi ise bunun bir oyun olduğu iddialarını güçlendirmekte. NFT ekibi henüz konu hakkında resmi açıklama yapmasa da satışlarda bir anda %500 artış gözlemlendi.

OpenSea üzerindeki son satışlara bakıldığında ortalama 2,5 ETH üzerinden onlarca satış yapıldığı net bir şekilde görülmekte.

Bundan yaklaşık 1 hafta önce ise ortalama satış fiyatının 1,75 ETH olduğu görülüyor. Bu kadar hızlı bir değişim kesinlikle NFT sektörü için oldukça normal.

OpenSea’ye ek olarak LooksRare üzerinde de satışların arttığı gözlemlenmekte ve kripto para sektöründeki “haber” etkisi buradan net bir şekilde bir kere daha görülmekte. Ancak tabii ki sektör daha çılgın NFT alım satımları da gördü.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!