Bütün Döngülerde Yaşandı! Bitcoin’de Ayı Piyasası Onaylanacak Mı?

Bitcoin’de korku seviyesi çok yüksek ve fiyat 30.000$ bandında hareket ederken içeride kalan yatırımcıların panik yapmamasını ve Bitcoin’in yeniden haftalık MA20’yi test etmek için yükseleceğini aktarmıştık.

Bitcoin’deki fiyat hareketine baktığımızda bu hafta itibariyle haftalık Ma20’nin (43800$) test edildiğini gözlemliyoruz. Bitcoin haftalık kapanışını bu seviye üzerinde yapar ve yatay hareket ederse, altcoinlerde yukarı yönlü bir hamle görebiliriz. Bu noktada yatırımcıların bir gözü Bitcoin’de olmalı ve Bitcoin haftalık Ma20 altına sarkarsa stop olmayı tercih etmeliler.

Yüksek risk almak istemeyen yatırımcılar, bu yükselişleri yeni alımlar için değil içeride kalan yatırımların çıkışı için bir fırsat olarak değerlendirmeli.

Önceki haberimizde de aktardığımız üzere bu seviye Bitcoin’de “tamam mı? devam mı?” seviyesi olarak dikkat çekiyor. Zira bütün döngülerde zirveden yaşanan büyük düşüş sonrası haftalık Ma20’nin yeniden test edildiğini ve fiyatın bu seviyenin üzerinde tutunmakta zorluk çekerek daha da derin düşüşler yaşadığını gözlemliyoruz. Haftalık Ma20’nin altına yeniden düşüş ayı piyasasının onayı olarak da değerlendirilebilir.

Bu noktada bu döngünün öncekilerden farklı olduğunu düşünmemiz için bu seviye üzerinde en az iki haftalık kapanış olması gerektiğini düşünüyoruz. Aksi takdirde bu seviyede alınan risk telafisi güç zararlar oluşturabilir. Önceki döngüler bize her şartta haftalık Ma 20 altında stop olmamız gerektiğini hatırlatıyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • Hiçbir verinin tam çalıştığını düşünmüyorum. Bütün iş balinalar da. Justin sun bütün coinleri zararda iken altın balina ödülünü utanmadan aldı. Aldığı btc leri basarak bitcoinin düşmesini engelledim diye hava attı. Xrp nin sahibi coinleri bozup bozup göz göre göre satıyor. Böyle bir ortamda veri falan calismaz. Tek veri malı yuksekten satacak fomo olusturup garibana sokmak. Nede olsa buradaki ürün başka bir insanın parası. Küçük yatırımcı olmada 5 kuruş kazanamaz hiçbiri.