Büyük Düşüşü Bilen Analist, Şimdi Bu 5 Altcoin İçin Yatırımcılara Seslendi!

Kripto para sektörü günlerdir yaşanan yükseliş sonrasında bugün duraklama yaşıyor gibi gözüküyor. Bitcoin (BTC) fiyatı neredeyse 65.000 doları gördükten sonra basın saati itibarıyla 60.000 dolar desteğine doğru gerilemeye başladı.

Benjamin Blunts, ETH’den 3 Kat Yükseliş Bekliyor

Ünlü kripto para analisti Benjamin Blunts ise bu düşüşe rağmen önümüzdeki günlerde dikkat çekebileceğini düşündüğü beş altcoini açıkladı.

Analist, daha önce Bitcoin fiyatının çok sert düşüşünü bilmiş ve bir dönemin bitişi konusunda yatırımcıları uyarmıştı. Analist şimdi de Bitcoin yerinde sayarken ve hatta düşerken bunun performansını geride bırakacak ve yükseliş elde edecek 5 altcoini paylaştı.

Blunts, konu hakkında şunları belirtti:

Bitcoin hala 100.000 dolar ve üzerine doğru ilerleyeceği yükseliş kanalındaysa ki bana kalırsa öyle, bu ETH’nin çok daha fazla yükseliş elde edeceği anlamına geliyor. Eğer Bitcoin bu seviyenin iki kat üzerine çıkarsa Ethereum ise değerini üç kat arttıracaktır.

Analist, Ethereum’u takip edecek diğer altcoinin ise DeFi piyasaları ile endeksli Chainlink (LINK) olduğunu vurguladı. LINK’in şu an konsolidasyon yaşadığını belirten analist, fiyatın ise hem BTC hem de ABD doları karşısında yükselmeye devam edeceğini vurguladı.

Blunts’ın listesindeki üçüncü altcoin ise merkezsiz kripto para borsası SushiSwap’in SUSHI’si oldu. Blunts, SUSHI için %70 ve üzeri yükseliş bekliyor. Analist, dördüncü sıraya ise merkezsiz kredi platformu Compound’ı (COMP) koydu. COMP için %160 ralli bekleyen analist, bunun BTC’nin performansını geride bırakacağını düşünüyor.

Analistin DeFi odaklı tahminlerinden sonra beşinci sırasında ise Litecoin (LTC) yer alıyor. LTC’nin altcoin rallisi başladığından beri yerinde saydığını belirten Blunts, bunun için uzun vadede rekor bekliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (47)

  • Bilen bilmeyene öğretsin. Izah etsin memleket kazansın siz de kazanın... america bir ufurukde sallar her tarafı. Biz yine cahilliğin içinde bogusmayalim
    Bol şanslar.

  • 2 yıl önce 1470 tl den aldığım litecoin (ltc) ben aldıktan sonra sürekli düştü 1 yıl içerisinde 86 tl ye kadar indi. Tabi bende moral sıfır. Sonrasında 870 lira civarlarına çıkınca tekrar düşer diye ne kopardım kâr sayıp sattım ve zarar ettim. Şuan ltc 2.500 tl yi gördü satmasam sabretsem zarar değil kâr edip çıkardım bu işten. Sabrınız yoksa bu işe hiç girmeyin. Benden size tavsiye.

  • Abi bu nedir ya ben girinceye sekiz aydır yükselen coin dibin dibinin dibini gördü 2 haftada sanki simülasyon dünyasında yaşıyorum her şey bana oynuyor gibi bu kadar da olmaz yahu! Doge aldım bir ay tuttum sattıktan sonra uçtu iki coin aldım iki haftada eridi gitti bir de ayı bozması bir şey girdi piyasaya...

  • Aldığınız fiyatın altına düşmüşse bekleyin.
    Aldığınız fiyatında üzerine çıkacaktır sadece sabretmek gereklidir.
    Bu işlere gözden çıkardığıniz parayla uzun vade için girdiğinizi unutmayın.
    100 ,200 de 50 de olabilir.
    (YTD)

    • Kardeş korkma, uzun vadeli iş bu. Elinden geldiği kadar, seni maddiyat olarak zora sokmayacak şekilde üstüne ekle. 2 sene sonra gör bak. Bakmışın 3 kat değerlenmiş.
      En düşük seviye bu zaten. Bundan başka en fazla %5, bilemedin %7 oynar. Korkma, aldığın coinlerden. Panik yapma, kimseye anlatma, sabırlı ol. Pazarı kendin takip et, aklın erdiği coinleri, için rahat olan coinleri al, başkası aldı diye alma. Zaten yeni bi Pazar, zor değil. Hadi bol şans, bol kazançlar

  • Ben bu işlerde yeniyim açıkçası. Pundix diye bir belaya bulaştım coin yakımından beri gün yüzü göremedik. Ne olacak bu iş böyle acaba.

    • NPXS in yerini PUNDİX aldı. pundix malum pos x projesi. yani pos cihazlarıyla kripto para ödemesinin yolunu açtı. bir çok ülkeyle anlaşmaları tamamlandı. türkiyeye de bu pos cihazlarından gönderecek. bu coin şuan diplerde, proje eski olmasına rağmen PUNDİX yeni. dolayısıyla uçuş bekleniyor. bozmayın.

  • Ben 2017 den beri bu işteyim. Sakin bozmayın inanın çok büyük kazanacaksınız. Sadece sabredin