CEO Michael Moro: Piyasa Kötü, Ama Biz Piyasanın İçindeyiz!

Genesis Trading CEO’su Michael Moro, kripto para fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında açıklama yaptı. Bitcoin ve diğer kripto paraların düşüyor olmasının kendileri tarafından da üzücü olarak görüldüğünü açıklayan Moro, Bitcoin fiyatındaki %80’i aşan düşüşlerin farkında olduklarını ve piyasanın kötü görüntüsüne rağmen kendilerinin kripto para umutlarının son derece iyi ve yüksek olduğunu açıkladı. Bitcoin fiyatındaki 4.500 dolarda tutunmasına yönelik beklentilerin olduğunu belirten Moro, bu seviyede tutunamaz ise Bitcoin fiyatı ne kadar düşecek? Sorusuna ise rakam olarak yanıt vermedi ancak dip fiyat arayışlarının artacak olduğu açıklamasında bulundu.

Bitcoin fiyatındaki düşüşlerin nedeni konusunda bir süre önce açıklama yapan ve dün tekrar açıklama yapan Moro, bugün ise kripto para piyasasındaki düşüşlere rağmen kendilerinin piyasadan çıkmayacak olduklarını açıklayarak tarihi açıklamalara imzasını attı. Bitcoin Cash hard forku sonrasında hemen başlayan ve piyasa hacminde 70 milyarları aşan kayıp ve zararların sebebi olan hard forkun etkileri konusunda da Moro ”evet etkili” ifadesini kullanmakla yetindi. Piyasadan çıkmayacaklarını açıklayan CEO’nun bu açıklamaları yatırımcılara güven verdi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!