Çin’de kripto para tehditleri arttı

Çin’de kripto para sahiplerini bekleyen büyük risklerin bulunması ve mevcut kripto para fiyatlarında düşüşler yaşanmaya başlaması etkisini gösteriyor. Çin’de yaşanan olaylar bir süredir devam ediyor ve ülkenin kripto para konusunda yaşadığı problemler sürekli artıyor.

Çin bu konuda yatırımcılara uyguladığı baskı ve stresli süreç dolayısı ile tepki çekmesine rağmen ülkede kripto paralarda düşüşler olduğu, BTC sahibi insan sayısının azalmaya başladığı iddia edildi. Yerel kripto para basınında çıkan haberler, ülkenin kripto paralar konusunda kritik sorunlar ile karşı karşıya olduğu tehditleri ve hükümete yakın isimlerin bu konuya dair yaptıkları olumsuz açıklamaların süreci daha fazla hızlandırdığı yönünde oldu.

Büyük problemler yaşanıyor

Ülkede yaşanan problemlerin arkasındaki nedenler ve sebepler arasında yasaklar uygulanıp uygulanmayacak olduğuna dair olumsuz süreç bulunuyor. Gelecekte bu problemlerin çözülmesi durumunda ortada bir problemin kalmayacak olduğu tahmin ediliyor olsa bile kesinlik kazanması için bir süre gerekiyor. Analistler ise Çin’in oldukça fazla kritik durumda olduğunu ve bu sorunların hemen çözülmesinin imkanı olmadığını keskin bir şekilde düşünüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!