Çin’in Blockchain Baskısı Azaldı Mı?

Kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisi konusunda sıkı baskı uygulayan Çin yönetimi özellikle son yıllarda çok ciddi adımlar atmaya başladı. Yüksek maliyetler yaratmasına rağmen şirketlere zincir teknolojisi baskısında bulunduğu konusunda emareler bulunan Pekin rejiminin özellikle de tüm dünyadan tepki gördüğü bugünlerde zincir teknolojisi konusunda şirketleri rahat bırakmış olabileceği tahmin ediliyor.

Ancak bu geçici rahatlığın sebebi zincir teknolojisi çalışmalarında şirketlerin bazı destekler almasına olan ihtiyaç, bunun yanında bazı bölgelerde özel olarak uygulandığı iddia edilen zincir teknolojisi baskısının artık şirketler tarafından bu dönemde kabul görmüyor olması olarak gösterilmekte.

Washington başta olmak üzere diğer tüm devletler tarafından yakından izlenen Pekin yönetiminin özellikle bundan sonraki seçimlere kadar baskıları azaltıp azaltmayacağı ayrı bir merak unsuru.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!