Coinbase ve BlackRock Ortaklığı Bitcoin’in Fiyatını Nasıl Etkileyecek? 773.000$ Mümkün Mü?

Geçtiğimiz hafta ABD’nin ünlü kripto para borsası Coinbase ile dünyanın en büyük yatırım şirketi Blackrock’tan yeni bir ortaklık haberi gelmişti.

Bu ortaklıkla beraber Blackrock kurumsal yatırımcılarına doğrudan kripto para hizmeti sunabilecek.

Bu ortaklığı yorumlayan InvestAnswers kanalı YouTube oturumunda 443.000 abonesine Coinbase-Blackrock ortaklığının Bitcoin’in (BTC) piyasa değerini artırabileceğini söyledi.

InvestAnswers, dev isimler arasında yapılan ortaklığın BTC’nin piyasa değerini en az bir trilyon dolar artırabileceğini savundu.

“BlackRock, yönetimi altında bulundurduğu varlıklarının %0,5’ini Bitcoin’e koyarsa, bu  piyasa değerini 1,05 trilyon dolar etkiler, bu da Bitcoin’in fiyatını yaklaşık 75.000 dolar artırır ve yaklaşık 98.000 dolara gelmesini sağlar.

Bugünkü fiyattan %326 oranında artması demektir. Bu da çok ulaşılabilir bir tablo… Ancak BTC’nin bu seviyelere ulaşması elbette zaman alacak.

Eğer Blackrock varlıklarının %1’lik bir kısmını Bitcoin’e ayırırsa, bu miktar BTC’nin piyasa değerinin yaklaşık 2.1 trilyon dolar, fiyatının da 150.000 dolar artmasını sağlar.

Bu durum da Bitcoin’in gelecekteki fiyatını 173.000 dolara çıkarır. Bugünkü fiyattan %652 kazanç demektir.

10T Holdings CEO’su Dan Tapiero’nun dediği gibi Blackrock’un %5’lik oran ayırması durumunda ise (ki bence bu çok agresif bir hamle ve bu zamanla, belki önümüzdeki üç ila beş yıl içinde bu mümkün olabilir), önümüzdeki üç ila beş yıl içinde Bitcoin’in fiyatı oldukça kolay bir şekilde 773.000 dolara çıkabilir.”

10T Holdings CEO’su Dan Tapiero, BlackRock ve Coinbase arasındaki ortaklığın Bitcoin‘in fiyatını 250.000 doların üzerine çıkarabileceğini söylemişti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!