Coinbase’den Büyük Adım: Yeni Denetim Yetkilisi Atadı

Coinbase’nin bundan sonra Avrupa’da danışman olarak görevlendirdiği Marcus Hughes’in Avrupa ülkelerinden gelecek olan taleplere yanıt vereceği bildirildi. Açıklamada, Marcus Hughes’in Avrupa bölgesi ülkelerindeki operasyonları denetleyecek yetkili olarak görevlendirildiği, aynı zamanda Avrupa merkezli kullanıcıların-yatırımcıların taleplerine göre hareket edilmesinde önemli bir role sahip olduğu bildirildi.

Marcus Hughes aktif olarak 2 yıldır kripto para borsası Coinbase’de genel danışman olarak çalışıyordu ve bugün itibariyle Avrupa denetim operasyonlarından sorumlu olmaya başladı.

Bu adımın Coinbase’in Avrupa ülkelerindeki yatırımcıların taleplerine bundan sonra daha fazla yanıt verip daha fazla yayılmacı bir politika yürütüp yürütmeyeceği konusunda soru işaretleri oluşturdu.

Henüz Coinbase en çok kullanıcıyı ABD’de elinde tutuyor, Asya ve Avrupa’dan da çok sayıda yatırımcı Coinbase’i tercih ediyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!