Deneyimli Yatırımcı Peter Brandt’tan Bitcoin 1 Milyon Dolar Olacak İddialarına Yanıt Geldi!

Deneyimli yatırımcı ve analist Peter Brandt, Balaji Srinivasan’ın 90 gün içinde 1 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) fiyatı tahminini “aptalca” olarak nitelendirdi. Aynı zamanda, tartışmalı girişimcinin şanslı olabileceğini de sözlerine ekledi.

Peter Brandt 1 Milyon Dolarlık Bitcoin (BTC) Fiyat Tahminini “Aptalca” Olarak Nitelendirdi

Srinivasan’ın bahsi, aralarında ünlü akademisyen ve risk analisti Nassim Nicholas Taleb’in de bulunduğu kripto para topluluğunun çeşitli üyeleri tarafından şüpheyle karşılandı ve eleştirildi.

Eski a16z ortağı ve kripto para borsası Coinbase CTO’sunun bu cesur tahmini, bankacılık sektöründe devam eden krizin güvercin bir Federal Rezerv U dönüşü spekülasyonuna yol açmasıyla Bitcoin’in (BTC) fiyatının kısa süre önce 28.000 doları aşmasıyla geldi.

En büyük dijital varlık Haziran 2022’den bu yana görülmeyen seviyelere ulaştı ve fiyatı yılın başından bu yana %70 oranında artış gösterdi.

Efsanevi yatırımcı attığı bir tweette 19.000 dolar seviyesindeki iki önemli doldurulmamış boşluğa dikkat çekti. Bu, Brandt’ın dijital varlığın fiyatının kısa vadede düşme potansiyeli olduğuna inandığını gösteriyor.

Bitcoin’in (BTC) fiyatındaki son dalgalanmanın neden olduğu aşırı iyimserliğe rağmen, Brandt gibi uzmanlar dijital varlığın bu kadar kısa bir süre içinde 1 milyon dolar seviyesine ulaşması konusunda “imkansız” düşünmeye devam ediyor.

Dijital varlığın geleceği belirsizliğini koruyor ve tahminlerde bulunurken ya da yatırım yaparken dikkatli olmak gerekiyor.

Bu yazının yazıldığı sıralarda Bitcoin (BTC) 27.800 dolar seviyelerinden işlem görüyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!