Dikkat! Elon Musk’ın “Master of Coin” Paylaşımı Bitcoin (BTC) İçin Satış Sinyali Mi?

Elon Musk Bitcoin’deki fiyat hareketlerini yakından takip ediyor ve twitter paylaşımlarına devam ediyor. Ancak bu defa Bitcoin kelimesini kullanmıyor. Açıklamalarında şimdiye kadar açık olmayı tercih eden Musk’ın bu şekilde üstü kapalı mesaj vermesinin nedeni bilinmezken, sonraki paylaşımları kafaları karıştırdı.

“Elmas Eller”

Musk, Bitcoin’in 30.000$’dan güçlü bir şekilde yükselmesi sonrası “Tesla elmas ellere sahip” mesajı paylaşmış ve bu Tesla’nın bu düşüşte Bitcoin’lerini satmadığı şeklinde yorumlanmıştı.

Bitcoin düştüğü yerden kalkmaya çalışırken Musk’tan bir paylaşım daha geldi. Musk bu defa elmas eller twitini işaret ederek “Master of Coin’e (coinlerin ustası) biraz kredi” dedi.

“Master of Coin”

Elmas eller paylaşımının etkisiyle Bitcoin yükselmişti. Peki kim bu Master Of Coin? Bu kredi kime verildi?

Bildiğiniz üzere Tesla, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunduğu bir belgede şirket CEO’su Elon Musk ve CFO’su Zach Kirkhorn’un unvanlarının değiştiğini bildirmişti.

Tesla’nın İcra Kurulu Başkanı ve Finans Direktörü Zach Kirkhorn’e “Master of Coin”  unvanı verilmişti.

Bu paylaşım Zach Kirkhorn’e  verilmiş bir kredi olarak değerlendirildiğinde Musk, Tesla’ya Bitcoin’lerini satmak için yeni fırsat mı sundu sorusu akılları karıştırdı. Tesla’nın hala Bitcoin’lerini satmadığı ve maliyetlerinin 30.000$ üzerinde olduğu düşünüldüğünde, fiyatın bu seviyelerin altın inmesi Elon Musk’ın da işine gelmeyecektir.

Musk’ın son dönemde Bitcoin’e savaş açtıktan sonra, Bitcoin tutanlara “elmas eller” demesi pek anlaşılabilir değildi. Zira burada Bitcoin ifadesi de kullanmadı. Bu tarz spekülasyonları seven Musk yine bir oyun oynuyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • Adam btc ye savaş açmış sanki. Durmuyor saldırıya devam ediyor. Bu gidişle 20000 dolara indirecek .