Dogecoin Gerçekten Aya Çıkıyor! “SpaceX DOGE-1’i Ay’a Fırlatacak”

Elon Musk’ın “Dogecoin aya gidiyor” mimi gerçek oluyor.

Geometric Energy Corporation (GEC) ve Elon Musk’ın kurucusu olduğu SpaceX arasında yapılan anlaşmaya göre, tamamen Dogecoin ile ödenen ilk ticari başlık, SpaceX Falcon 9 ile birlikte fırlatılacak.

GEC tarafından duyurulan haberde görevin adının DOGE-1 olduğu belirtildi. Falcon 9 ay yükü görevinin 2022’nin 1.çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor.

GEC İcra Kurulu Başkanı Samuel Reid “Bu büyüklükte bir anlaşma için DOGE ile resmi olarak işlem yapmış olan Geometric Energy Corporation ve SpaceX bir araya geldi. Doge’nin uzay sektöründeki yerini sağlamlaştırıyoruz.” dedi.

SpaceX Ticari Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tom Ochinero “DOGE-1’i Ay’a fırlatmaktan heyecan duyuyoruz. Bu görev, kripto para biriminin Dünya yörüngesinin ötesinde uygulanmasını gösterecek ve gezegenler arası ticaret için temel oluşturacak.” dedi.

Elon Musk 1 Nisan’da attığı twitte bunun gerçekleşeceğini ifade etmişti. O dönemde herkes bunun klasik bir Doge manipülasyonu olduğunu düşündü ancak gelinen nokta itibariyle Doge gerçekten aya gidiyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (9)

  • Cehaletin cesarete dönüştüğü bu güzel coğrafyada daha çok tosunlar,tosuncuklar yetiştirecek potansiyel her gün daha da şaşırtıcı şekilde artmaya devam ediyor maşallah.

  • yakinda aglayanlari duyarsiniz. hergun burda reklam cikiyorsa kripto için kaçış zamanı gelmiştir.delirdinizmi soyacaklar sizler geç olmadan vazgecin.colugunuzun cocugunuzun rizkini bunlara yedirmeyin. bak todex denen ibbbnnnneee ne yaptı soydu hicmi ders almazsiniz ayni şeyler başınıza gelecek.sansli olan kurtulacak ama diğerleri bitecek. ağlamak isteyen kripto alir

  • alsam suç almasam yine suç alsak zarar ediyoruz düşüyor sürekli tabelaya bakmadan anı yaşamıyorum almasak yükseliyor. O yüzden almıcam alana hayırlı olsun banko yükselir.

  • Bu sadece kripto sistemini kontrol altında tutmak için yapılmış bir eylem. Bankalar ve devletler kağıt paradan ve şuan ki finansal yapıdan alternatif bir sistem istemiyor. Bankalar her yaptığınız para transferini hem kayıt altına alıyor hem de bu işten para kazanıyor. Tekel olduğu için de istediği gibi oyunu kuruyor. Devletler de vergi alıyor. Sistemin bozulması çok zor olduğu için küçük yatırımcıyı büyük zarar ettirip kriptodan uzak tutmaya çalışıyorlar. Doge coinin amacı sistemi kripto sistemini bozmak işlevsiz hale getirmek için yapıldığını düşünüyorum. Yakında kedi, panda ve kanguru coinler çıkarsa şaşırmayın. Bu benim görüşüm.

  • Ulan sizin gibiler yüzünden millet 50 kurusta almadı şuan 5₺ geziyor ha proje diyorsunuz komiksiniz bir kere arkasında Elon var projeleri yaratacak adam var doge anlaşmaları yaz gör onuda geçtim 50 kuruştan beri bitecek bitecek dediniz 6₺ oldu hala aynı şeyi diyorsunuz 5$ olsa yine aynı şeyi dersiniz artık bilmişlik yapmak yerine oturun başınıza vurun ben ne yaptım neden almadım diye ama sizde o mantık yoktu dimi

  • Doge'ye girmeyin, alınmaz projesi olmayan coin düşer ezilirsiniz dediler en sonunda çaktı voleyi herkes şaşkın. Boğa sezonu değil it sezonuymuş meğer. Helal olsun Elon Musk a