Elon Musk Binance CEO’su CZ’yi Örnek Gösterdi: “Yüzde 90’ı Bot!”

Twitter‘ı satın alma teklifi ve sonrasında bundan vazgeçmesiyle gündem olan Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’daki spam hesaplarını sık sık eleştiriyordu.

Bu eleştirilerine devam eden ünlü CEO, bu sefer eleştirilerinde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ’yi örnek gösterdi.

Twitter’daki bot hesapların fazlalığına değinen Elon Musk, Binance CEO’su CZ’nin kendisine cevap verdiği çeşitli sahte hesapların ekran görüntüsünü paylaştı.

“Ve yorumlarımın %90’ı bot hesabı.”

Elon Musk’ın paylaşımına kayıtsız kalmayan Binance CEO’su, Musk’ın şikayetinde haklı olduğunu ve yorumların %90’ının gerçekten de bot olduğunu söyledi.

Hatırlanacağı üzere Tesla patronu Elon Musk, twitterı satın almak için 44 milyar dolarlık teklifte bulunmuştu.

Musk’ın bu teklifi twitter yönetim kurulu tarafından Haziran ayında kabul edildi.

Ancak Temmuz ayında Elon Musk, sosyal medya devinin spam botlarının sayısını doğru bir şekilde bildiremediğini iddia ederek Twitter’ı satın almaktan vazgeçtiğini açıkladı.

Bunun üzerine Twitter Elon Musk’a satın almadan vazgeçtiği için dava açtı, Musk da bu hamleye sessiz kalmadı ve Twitter’a karşı dava açtı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!