Elon Musk ve Robinhood’dan Dogecoin’e (DOGE) Destek Geldi! Beklenti Bitti Mi?

20 Nisan’a girmemiz ve ABD’de günün başlamasıyla Dogeday’e ilişkin paylaşımlar arttı. Bu sırada Doge coin için bir destek de Robinhood’dan geldi.

ABD merkezli finans şirketi Robinhood komisyonsuz ticaret hizmeti sunması nedeniyle özelikle gençler tarafından çok fazla kullanılıyor.

Robinhood daha fazla yatırımcının Dogecoin’e maruz kalmasını sağlamak için Doge için uygulanan minimum sipariş miktarını azalttı. Eskiden minimum 10 Doge siparişi vermeleri gereken yatırımcılar 1 Doge ile işlem yapabilecek.

“Dogecoin mi? Ford Hissesi mi?”

Dogecoin ilgisi giderek artarken bugün MarketWacth’da yayınlanan bir makale dikkat çekti. Buna göre Dogecoin’in sadece 2021 yılındaki getirisi, S&P 500’de listelenen otomobil devi Ford’un 1988 yılından bugüne kadarki getirisinden daha yüksek.

Bu makale sonrası yatırım danışmanı Ross Gerber “Dogecoin almak Ford hissesi almaktan daha mantıklı” anlamına gelecek bir paylaşımı yaptı, kısa süre önce Elon Musk’tan bu paylaşıma gülen emojili bir yanıt geldi.

“Elon Musk’tan daha fazla destek bekliyorlar”

Reddit’te organize olan gruplar Doge konusunda bugün için büyük bir beklenti oluşturdular. Ancak Doge fiyatlama anlamında bugün çok iyi bir görüntü vermiyor.

Dogeday adı verilen bugünde Elon Musk’ın ekstra bir hamlesi olacak mı takip ediyor olacağız. WallStreetBets grubunun başkanı Elon Musk’ın sessizliğini bozması için bir paylaşımda bulundu ancak Musk’tan henüz bir yanıt gelmedi.

Dogeday’i duyurduğumuz haberimizde de belirttiğimiz gibi, bu tarz organizasyonlar çok risklidir. Beklentiyi satın alan yatırımcıların bugün satış yapıp yapmayacaklarını bilemezsiniz. Dolayısıyla bu tarz hareketlerde riskinizi minimize etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

Zira WallStreetBets grubu da son paylaşımlarında; “Lütfen kaybetmeyi göze alamayacağınız bir kuruş bile yatırım yapmayın” uyarısında bulundu.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (8)