Elon Musk Yine İş Başında: Bitcoin Hakkındaki Son Tweetleri Ne Anlama Geliyor?

Kripto para piyasasındaki birçok kişinin “bıktığı” Elon Musk, kripto para sektörünü manipüle etmekte ısrarcı gözüküyor.

Musk, Bitcoin’i ilk başta öven, daha sonra yeren bir yaklaşım benimsemesi ile ciddi bir eleştiri aldı. Bitcoin’in enerji modeline yönelik eleştirilerde bulunan Musk, daha sonra ise yeniden ılımlı tweetler atmaya başladı.

Musk Tweet Attı, Bitcoin Düştü

Musk’ın son tweeti ise yine kendi tarzını yansıtıyor. Ünlü müzik grubu Linkin Park’ın “In The End” parçası ile ilgili bir tweetle Bitcoin göndermesi yapan Musk, Bitcoin fiyatının da yüzde 3 gibi hafif bir düşüş yaşamasına neden oldu.

Musk’ın yayınladığı gönderide erkek arkadaşına; “eğer başka bir Linkin Park şarkısından daha gönderme yaparsan bu ilişkinin biteceğini söylediğimi biliyorum ancak başka birisini buldum” cümlesini kuran bir kızın olduğu ancak erkeğin yine şarkıdan gönderme yaparak “bu hiç önemli bile değildi?” ifadesini kullandığı görülüyor.

Direkt olarak Linked Park’ın şarkısından gönderme olan bu cümleyi alıntılayan Musk, “Bitcoin” ifadesi ile sektöre bir mesaj verdi.

Musk, bu tweetinin hemen altına yanıt olarak ise son dönemde sosyal medyada sıkça görülen bir görüntüyü paylaştı. Musk’In paylaştığı gönderide, birbirini özleyen iki sevgilinin olduğu ancak erkeğin ağlama sebebinin teknik analiz verileri ve sert düşüş olduğu görülüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (15)