Ethereum 24 saatlik kaybı: Yüzde 10

Ethereum fiyatı 24 saat içerisinde tam %10 oranında değer kaybetti. Kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin nedenleri ile ilgili olarak yüzlerce farklı neden ortaya atılırken, bu nedenler arasında sürekli olarak piyasada yaşanan durgunluk gerekçe gösteriliyor ve Ethereum fiyatı dahil tüm altcoinlerin fiyatının buna bağlı olarak düşüş yaşadığına değiniliyor.

%10 oranında 24 saat içerisinde değer kaybetmesinden dolayı Ethereum yatırımcıları henüz ne olduğunu merak ederken, sadece Ethereum değil, tüm kripto paralarda yaşanan kayıpların piyasada büyük fiyat düşüşlerine sebep olduğu, gelecek birkaç gün içerisinde düzelme olmaması durumunda ise bir süre boyunca yatırımcıların daha fazla zarar etmesine ve yıl sonu beklentilerinin son derece azalmasına sebep olacak olduğu değerlendirildi.

Neden düşüyor?

Kripto para piyasasında olan tüm altcoinlerin düşüş göstermesinin yanında Bitcoin’de düşüyor. Bitcoin düşüş yaşamaya devam etmesi ise diğer altcoinlerin daha büyük oranlarda düşmesine sebep oluyor. BTC’nin %5 oranında 24 saat içerisinde değer kaybetmesi söz konusu iken, diğer altcoinler ise daha büyük oranlarda kayıp yaşıyor.

  • Tüm kripto paralar aniden kayıp yaşayabilir ve tekrar aniden kazanç sahibi olmanıza yardımcı olabilir.
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!