FED: Kripto Para Alanında Kendi Stablecoin’imizi Kısa Sürede Çıkarmayacağız!

FED Başkanı Jerome Powell bugün gündeme kripto paralar ile geldi. Proje halindeki Libra’nın çok büyüyebilecek olduğunu ve insanların bu stablecoin projesini kullanabileceklerini açıklayan FED Başkanı Jerome Powell, FED’in bu konuda kendi adımlarını kısa vadede veya yakın zamanda atmayacak olduklarını açıkladı. Kripto paraların gelecekte daha fazla gelişmesi beklenirken, Powell’de FED’in farkında olduğunu ve Libra projesinden gelecekte çok daha fazla söz edilebileceğini düşündüklerini açıkladı.

Powell’in açıklaması kısa süre içerisinde gündeme damga vururken, binlerce Libra projesine yatırım yapacak yatırımcılar Libra’ya engel olunmaması konusunda sosyal medyadan açıklamalar yapmayı sürdürmekteler.

Powell, kripto para birimi projesinin engellenip engellenmeyeceği hakkında ise açıklama yapmadı ve konu hakkında bilgi vermeyerek sözlerini sonlandırmayı tercih etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!