GlobalWebIndex: 5 Kripto Para Yatırımcısı Arasında 1’i Kadın!

GlobalWebIndex ve Bitpanda arasında imzalanan ortaklık anlaşması sonucunda yeni bir araştırmaya imza atıldı. GlobalWebIndex tarafından yapılan açıklamada kripto para birimi sahibi olan kadın yatırımcıların sayısının 5/1 oranında olduğu ve her 5 kripto para yatırımcısının 1 tanesinin kadın, diğer 4 tanesinin ise erkek olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada kripto para piyasasında kadın varlığının giderek daha fazla artmaya başladığı belirtilirken, yatırımcıların erkek egemen olduğu vurgulandı.

Erkek egemen dünyada kripto para yatırımcılarının erkek egemen olmasından doğal bir şey beklenemez. Ancak giderek daha fazla sayıda kadın kripto para yatırımı yapmaya başlayarak erkek egemen bir piyasanın kadın ve erkek eşitliğini sağlayabilecek düzeye gelebilir.

Kripto para yatırımı yapan kadınların büyük kısmını hemcinslerine oranla 3.3 kat daha fazla para kazandıkları belirtilirken, kadınların giderek daha fazla kripto para yatırımı yaptıkları belirtiliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!