Grayscale Kurucusu Barry Silbert, Dogecoin Eleştirilerine Devam Ediyor!

Grayscale kurucusu Barry Silbert, Dogecoin ile ilgili eleştirilerine bir yenisini daha ekledi.

The King of Crypto (Kripto kralı) lakabı ile bilinen Silbert, Shibetoshi Nakamoto” başlığı altında tweet atan Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus’un attığı twite cevap verdi.

Silbert, Dogecoin’in gerçek değerinin 37 milyar dolar olmadığını söyledi.

Silbert, Dogecoin’in maddi değerinin ve bir faydasının olmadığını, fiyattaki yükselişin kolektif bir inançtan ​​kaynaklandığını iddia etti.

Dogecoin severler 8 Mayıs’ta yayınlanacak SNL programını merakla beklerken  Silbert; yatırımcılara Dogecoin macerası bitti “kriptoya hoş geldiniz” diyerek Bitcoin’e (BTC) dönmeleri konusunda çağrıda bulunmuştu.

Silbert bu paylaşımında Dogecoin’i shortladıklarını (düşüş yönlü pozisyon açmak) söylemekten de çekinmemişti.

Tesla CEO’su Elon Musk sunduğu SNL programı sonrası Dogecoin yüzde 30 düştü. Şüphesiz bunda Silbert’ın paylaşımı da etkili oldu.

Silbert, Dogecoin topluluğunun baş düşmanı olarak görülse de “en tutkulu” topluluklardan birine sahip olduğu için Dogecoin’in piyasada tutunacağını da kabul ediyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!