H&M Kripto Para İle Ödeme Kabul Edecek!

H&M Distributors, Inc. CEO’su Herb Needhami, markanın kripto paraları kullanmak konusunda belirli düzenlemeler yaptıklarını ve marka olarak belirli bir kripto para ödeme sağlayıcısı ile anlaştıklarını ve web sitelerinde ödeme yöntemleri arasına kripto paraları ekleyeceklerini açıkladı. Dünyanın en büyük giyim markaları arasında bulunan marka, dünyanın birçok farklı ülkesine teslimat yapıyor ve birçok farklı ülkesinde moda severlerin en çok giyim ürünü satın aldıkları markalar arasında.

Markanın değerinin artmasında rolü olabilecek ve ünlü giyim mağazaları arasında bir ilk olacak olan bu adım ile markanın kripto paraların değerlenmesi konusunda da referans kazanmış olacak.

Kripto para ile ödeme ilk olacak

Markanın ilk olarak kripto paralar ile ödeme yöntemini sadece belirli ülkelerde sunması ve ilk olarak İsveç’ta test edilmesi mümkün. Belirli testler sonrasında tüm web sitesi siparişlerinde Türkiye dahil kripto paralar ile ödeme seçeneğine izin vermesi mümkün olabilir. Yeterli düzeyde ilgi görmesi durumunda kripto paraların diğer markalar tarafından da web sitesi sayfasında ödeme araçları arasına kripto paraları eklemesi gelecekte mümkün.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!