İsviçreli Bankacılık Devi UBS, “Dijital Para Sektörü Sıfırı Görebilir!”

Kripto para birimleriyle alakalı düzenlemelerin yatırımcılar açısından olumsuz sonuçlar doğurabileceğini öngören İsviçre kökenli dev banka UBS Group AG, söz konusu düzenleyici önlemlerin balona benzettikleri kripto piyasasını patlatabileceği noktasında yatırımcılarını uyardı.

Yatırımcıların daha az riskli coinlere yönelmelerini tavsiye eden UBS; kaldıraçlı ticaretin sorun teşkil ettiğini belirterek 50x ve 100x kaldıraçlı işlemlerin ana akım finans düzenlemeleriyle ters düştüğünü ifade etti.

Bu anlamda kripto para sektörünü özellikle profesyonel yatırımcılar için yüksek risk ifade eden spekülatif bir piyasa olarak değerlendiren İsviçreli dev banka, Boston Federal Rezervi başkanının Tether (USDT) konusunda yaptığı “finansal istikrar zorluklarından biri” yorumunu hatırlatarak müşterilerinin şahsi varlıklarının küçük bir kısmını kripto para yatırımı şeklinde değerlendirmelerini tavsiye etti.

“Dijital Para Sektörü Sıfırı Görebilir!”

Hatırı sayılır bir varlık yönetimine sahip olan bankanın çatısı altında hizmet veren UBS Global Wealth Management ise kripto sektörü hakkında çok daha olumsuz bir yorumda bulunarak bütün kripto para sektörünün sıfıra inme tehdidiyle karşı karşıya olduğunu iddia etti ve

Tüm paranızı kaybedebilirsiniz!

diyerek dijital para piyasasını MySpace ile kıyasladı ve de yatırımcıları tüm mali varlıklarını kaybedebilecekleri konusunda uyardı!

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (8)

  • Ya kardeşim bi yeter artık ya,anladık bütün ülkeler olarak hepiniz sektörü geç farkettiniz,kendi dijital paranızı çıkarmakta geç kaldınız, çıkarana kadar da sektör kopup gitmesin diye elinizden geleni yapıyorsunuz ama boşuna,bu sektör sadece coinden,tokenden ibaret değil.Ne yaparsanız yapın bu teknolojiye engel olamazsınız artık.. yeter artık insanlara çektirdikleriniz yasal tefeciler sizi!!!