İtalya’da Kripto Para Borsaları Önlem Alıyor

İtalyan vatandaşları bu dönemde sokağa çıkmak konusunda oldukça endişe duyuyor. 10.000 vakayı aşan sayıya rağmen hükümet birçok alanda önlemler aldı ve bu önlemler yine de yeterli görülmedi. Vatikan’dan yapılan açıklamalarda Papa’nın ayinlerine online olarak devam edeceği bildirildi.

Başkan Donald Trump yönetiminin AB’yi suçlaması ve bunun ardından AB’nin önlemleri artırma kararlarına rağmen İtalyan hükümetinin bugünlerde başta borsalar, hastaneler ve toplu çalışma alanlarında olanları mümkün olan herkesi evden çalışmaya davet ettiğinden söz ediliyor.

İtalyan vatandaşlarının ise bu dönemde özellikle olası corona virüs salgınına karşı kripto para almak yerine banka hesaplarını kullandıkları ve nakit varlıklara yöneldikleri biliniyor.

Kripto para birimi borsalarının ise bu dönemde daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilecek oldukları, bu sene içerisinde kayıplarının artabileceği düşünülüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!