JP Morgan: Para Bitcoin (BTC)’e Akacak, Wall Street Hazırlanıyor!

Bitcoin’de zor ve dalgalı bir hafta geride kalmak üzere, hafta içerisinde 18.000$’ın altında işlem gören Bitcoin, hafta sonunun başlamasıyla yeniden 18.400$ seviyelerine yükseldi.

Kurumsal yatırımcı ilgisi bitmeyen Bitcoin’de iyi haberler gelmeye devam ediyor. 2017 boğa sezonundan farklı olarak bu sezon sahneye kurumsal yatırımcıların çıkmış olması, Bitcoin‘in geceleğinin çok farkı boyutta yeniden şekillenmesine neden olabilir.

Son olarak JP Morgan’ın analistlerinden oluşan bir ekip, Wall Street’in para babalarının Bitcoin’e para dökmeye yeni başladığını söyledi. Analistlere göre Wall Street’te Bitcoin’e büyük bir kurumsal para akışının hazırlığı var.

Analist Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki ekip yaptıkları araştırmalarda, zenginlerin Altın fonlarındaki yatırımlarını geri çektiklerini tespit etti. Ekibe göre bu geri çekilmeler devam eder ve Ağustos 2020’de olduğu gibi altından çekilen para Bitcoin’e aktarılırsa, milyarlarca dolar değerinde kurumsal yatırım Bitcoin’e gelmek üzere diyebiliriz.

Kurumsal yatırımcılar tarafından Bitcoin’in yeni yeni benimsendiğini belirten analistler, Bitcoin’e karşı kurumsal yatırımcı ilgisinin yeni başladığını düşünüyor.

Yakın zamanda Altın fonlarından çekilen paranın Bitcoin’e aktığını haberleştirmiştik. Görünen o ki, Bitcoin Altın’ın tahtını sallamaya devam edecek.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!