Justin Bieber NFT Alımına Doymuyor: İşte Tercih Ettiği Seri

Daha önce #3001 numaralı Bored Ape NFT’si için 500 ETH (1.3 milyon dolar) ödeyen ünlü isim bu defa #3850 numaralı Bored Ape NFT’sine tam 470 bin dolarlık ETH ödemesi yaptı.

Bored Ape Yacht Club #3850

Bu alımlarla Kanadalı süper star Justin Bieber da NFT çılgınlığına katılan ünlüler kervanına katılmış oldu ve Bieber NFT modasını sevmiş olacak ki yeni alımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Justin Bieber, tartışmasız en çok tanınan ve takip edilen ünlülerden biri. Bu sıra NFT’lere merak salan Bieber’ın tercihini Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan yana kullanması çok da şaşılacak bir durum değil aslında. Nitekim söz konusu NFT serisi daha önce de birçok ünlünün dikkatini çekmişti.

Bieber’dan önce aynı seriden bir NFT alan son ünlü Eminem olmuştu. Ünlü rapçi aldığı NFT için 452 bin dolar ödemişti. Öte yandan Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT satın alan ünlülerden bazıları şunlar: Jimmy Fallon, Lil Baby, KSI, Post Malone, Marshmello, Snoop Dogg ve Waka Flocke Flame…

Görünen o ki Bored Ape Yacht Club NFT’leri ilgi görmeye devam edecek. Söz konusu NFT serisi şu anda 99.3 ETH taban fiyata sahip ancak açık artırma sonucu bu fiyatlar çok daha yüksek değerlere ulaşabiliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!