Justin Sun, Bu Kayaya 611.000$ Ödedi!

2021’e damgasını vuran NFT çılgınlığı, Bitcoin’in ağustos rallisinde de gündemde. Kimileri anlamsız resimlere o kadar yüklü paralar verilmesinin nedenini anlamazken, kimileri de NFT’lerden zengin olmanın hayalini kuruyor.

Ethereum blok zincirinde yayınlanan “kaya” NFT’leri bu akımın son parçası oldu. 100 görüntüden oluşan serinin bir parçasını almak isteyen NFT severler yüksek meblağlar ödemeye hazır görünüyor.

Tron’un (TRX) kurucusu Justin Sun da bu akıma katılanlardan. Serinin 87. parçasını satın aldığını ifade eden Sun, bunun için 611.170$ ödedi. Bu işlemine kendisi de şaşıran ünlü CEO “bir kayaya yarım milyon dolar ödedim” diyerek güldü ve profil resmini lazer gözlü kaya ile değiştirdi.

Sun’ın kayası şimdiden 1 milyon dolarlık taban fiyata ulaştı.

NFT’ler daha çok pazarlama becerisi gelişmiş grupların, servetlerini katlamalarına yardımcı oluyor. Bir şeyin değerli olması için insanların onun değerli olduğunu düşünmesi yeterlidir.

Bu gerçek manada bir değeri olduğu anlamına gelmez. Siz de bu algıyı satabildiğiniz ölçüde NFT pazarında başarılı olursunuz.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)