Kırılamaz, Olamaz, Geçemez Denilen Direnç Aşıldı: Bitcoin Fiyatında 19.000 Dolar Zamanı Geliyor!

Bitcoin fiyatının neden ve nasıl bu kadar hızla yükseldiğini söylemek maalesef günümüzde mümkün değil. Analistler, bu dönemde yaşanan yükselişlerin arkasında hiçbir sebep bulamadıklarını, bu belirsiz ortamda yaşanan yükselişin tehlikelere gebe olduğuna dair yorumlar yapıyorlar. Ancak hiçbir yorum, hiçbir iddia Bitcoin fiyatının yükselişini durduramıyor.

Bugün 16 bin 500 dolar direnci olarak bilinen en önemli direnç noktası aşıldı ve Bitcoin fiyatı 16 bin 773 dolar seviyesine kadar yükselerek yatırımcılarını memnun etti. Bitcoin fiyatındaki bu yükselişin ana sebebinin ne olduğu bilinmezken, bu dakikalarda 16.700 dolardan alıcı arayan lider coin Bitcoin’in bu hafta içerisinde 19 bin dolar seviyesini göreceğine dair yorumlar patladı. Birçok yatırımcı gelecek günlerde fiyat artışlarının devam edeceğini bekliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!