Kripto Borsası Binance’ten, Borsadaki Bu Altcoin İçin Güncelleme Desteği Açıklaması!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yaptığı açıklamasında Vite (VITE) altcoinindeki ağ yükseltmesini destekleyeceğini açıkladı.

Binance, Vite (VITE) Altcoin Ağ Yükseltmesini Destekleyecek

Vite (VITE) ağ yükseltmesi, 116.480.000 Vite blok yüksekliğinde yani Türkiye saati ile yaklaşık olarak 28 Şubat saat 05:00’te gerçekleşecek. VITE para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık olarak 04:00 saatinden itibaren askıya alınacak.

Ağ yükseltmesi sırasında VITE alım satımı etkilenmeyecek. Binance, hesaplarında VITE bulunduran tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri karşılayacak.

Geliştiriciler, Vite MainNet güncellemesinin büyük oranda ViteX token (VX) altcoinine odaklanacağını belirtti.

VITE altcoininde yaşanan son yükselişi gösteren 24 saatlik grafik.

VITE token, Vite ağındaki basit token işlemleri ve akıllı sözleşme yürütmeleri için para birimidir ve kullanıcılar işlem kotası için gaz ücreti yerine VITE stake eder.

Buna ek olarak, kullanılmayan işlem kotasına sahip bir VITE staker, bu kotayı tokenleri karşılığında dApp’lere kiralayabilir. Örneğin, kullanıcılar ViteX’in yerel merkeziyetsiz borsa tokenı VX karşılığında VITE stake edebilir.

ViteX, zincir üzerinde emir defteri ve eşleştirme motoruna sahip merkeziyetsiz bir borsadır ve şu anda 20’den fazla dijital varlığı destekliyor.

Resmi bilgilere göre Vite, sıfır ücretli işlemlere olanak sağlamak ve işlem hızını, güvenilirliğini ve güvenliğini optimize etmek için Snapshot Chain yapısına sahip Directed Acyclic Graph (DAG) tabanlı bir akıllı sözleşme platformu olarak tasarlandı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!