Kripto Para Balinası Favori Altcoinini Açıkladı! “İlk Üçe Girecek!”

Bitcoin (BTC) başta olmak üzere kripto para piyasası yeni haftaya yeşil başlarken bazı altcoinler piyasadan pozitif ayrışarak yüksek oranda artışlar kaydetti.

Bu altcoinlerden biri de 2023’ün başından beri adeta parlayan yıldız olan popüler altcoin Cardano (ADA) oldu.

Zira piyasa değerine göre sekizinci sırada yer alan Cardano son 24 saatte %14,59 oranında, son 7 güde ise %27,92 oranında artış kaydetti.

Bu artışlarla adından söz ettiren ADA, balinaların da ilgi odağı oldu. Balinalar ADA biriktirmeye devam ederken twitterda “cardano_whale” isimli fenomen ADA balinası, Cardano’nun 2023’deki ilk 3 kripto para biriminden biri olacağını tahmin etti.

ADA balinası paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“ADA, ilk 3 kripto paradan biri olmalı ve öyle olacak.

Bu söylediğim boş bir paylaşım gibi görünebilir ama bence oldukça doğru ve ADA’nın ait olduğu yer ilk 3.

Sosyal ağlar kripto paraların değerini artırır ve ADA topluluğu en azından 3. en büyük topluluktur.

2020-22 VC güdümlü TPS, TVL, ponzinomik psikopatları sona eriyor. Cardano hak ettiği yeri alacaktır.”

Bu tahmin Cardano’nun dün başlattığı rallinin arkasından geldi.

2023’ün başından beri neredeyse her günü yeşil mumla kapatan Cardano bugün 0,34,60 dolara iğne attı. Bir miktar da olsa geri çekilen ADA yazım esnasında 0,3239 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Cardano ile ilgili 2023 beklentileri oldukça yüksek kalmaya devam ediyor. Zira Crypto Capital Venture’ın kurucusu Dan Gamberdello da ADA’nın 2023 yılında sahip olunabilecek en iyi kripto paralardan biri olacağını tahmin etmişti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!