Kripto Para Borsası, Topluluğun Tepkisiyle Geri Adım Attı: Altcoininin Fiyatı Toparlanmaya Başladı!

Kripto para borsası Crypto.com, dün ödül programının büyük bir kısmını iptal etmesinin ardından bugün geri adım attı.

“Staking Ödülleri Devam Edecek”

CEO Kris Marszalek, yaptığı açıklamasında borsanın kartını kullanan kullanıcılar için staking ödüllerinin devam edeceğini söyledi.

Şirketin staking ödüllerini neredeyse tamamen durdurmasının ardından Reddit ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinde yatırımcılar hoşnutsuzluklarını sert bir şekilde dile getirmişlerdi.

Konuyla ilgili kullanıcı yorumlarının büyük çoğunluğunun negatif ve eleştirel olması ile birlikte Crypto.com’un kendi altcoini olan CRO tokeni yaklaşık olarak %11 değer kaybetmişti.

Kart kullanıcılarının kazanç elde edebilmek için 180 gün boyunca CRO stake etmesi gereken staking ödül programının sonlandırılması kararı şirket tarafından iptal edildi.

Marszalek bugün attığı Tweet’inde şu ibareleri kullandı:

“Kart staking ödül oranlarının tamamen silinmesinin yerine bundan sonra daha dengeli bir yaklaşım sunacağız. Özel üyeler (Obsidian, Icy White ve Frosted Rose Gold) için %8 APY, Royal Indigo ve Jade Green kart sahipleri için ise %4 APY oranlarını belirledik.”

“Kripto Para Ödülleri Eskisine Göre Halen Düşük”

Bununla birlikte ödül oranlarının halen eskisine göre düşük olduğunu hatırlatalım.

Bazı kullanıcılar bu yüzden sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. Bu tepkilere cevap olarak Marszalek ise “kart ürününün sunduğu ödüllerin uzun vadeli olarak sürdürülebilmesi için bu değişikliklerin gerekli olduğunu savundu.

CEO’nun açıklaması ile birlikte CRO fiyatında kısmi toparlanma gözlendi.

CRO fiyatı son saatte %10 değer kaybetmişti ancak Marszalek’in attığı Tweet’in ardından fiyatında bir toparlanma yaşamaya başladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!