Kripto Para Piyasasında İşten Çıkarmalar Yaşanırken Bu Şirket 1.000 Kişiyi İşe Alacak!

Singapur merkezli Bitcoin ve kripto para borsası Bitget, yaptığı açıklamasında, mevcut piyasa gerilemesine rağmen önümüzdeki altı ay içinde iş gücünü iki katına çıkararak 1.000 çalışana ulaşmayı planladığını söyledi.

Kripto Para Piyasasındaki Bazı Şirketler İşten Çıkarmalar Yapmıştı

İkinci çeyreğin başından bu yana genel kripto para piyasası düşüş eğiliminde seyrediyor ve bu da birçok projeyi kesintiye uğratarak çeşitli küresel kripto işletmecilerinde personel sayısında azalmaya yol açtı.

2018 yılında kurulan bir şirket olan Bitget, kötü piyasa koşullarına rağmen güçlü bir nakit akışı ve büyüme yaşıyor gibi görünüyor.

Bitget’in genel müdürü Gracy Chen şunları söyledi:

“Türev işlem hacmimizin Mart 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.69 milyar dolara ulaştığını bu yılın başlarında duyurmuştuk. Son 12 ayda işlem hacmimiz 10 kattan fazla büyüdü… Dahası, kullanıcı tabanımız da önemli ölçüde büyüyerek dünya çapında iki milyon kullanıcıya ulaştı.”

2021’in başında 150 kişilik bir ekibe sahip olan Bitget, 2022’nin ortasına kadar üç kat artış gösterdi. Şirket, ileriye dönük olarak, yıl sonuna kadar çoğunluğu ürün geliştirme ve müşteri hizmetleri alanlarında olmak üzere yaklaşık 500 yeni işe alım yapmayı hedefliyor.

Chen şunları ekledi:

“Kripto kışına direnmeye devam ederken, piyasadaki yetenekleri çekmemiz ve temelimizi güçlendirmemiz, büyümeye öncelik vermemiz ve piyasa yeniden güç kazandığında bir sonraki kripto adaptasyon sürecini karşılamaya hazır olmamız için mükemmel bir fırsat olacak.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!