Kripto Para Şirketi Voyager’ı Kim Satın Alacak? Şirket Yeni Takvimi Açıkladı!

Voyager bu hafta yayınladığı bir blog yazısında, teklif verme ve yeniden yapılandırma süreçlerine ilişkin zaman çizelgesini uzattığını açıkladı.

Voyager Son Teklif Verme Tarihini 6 Eylül’e Erteledi

Başlangıçta, tekliflerin bugün sunulması ve satış duruşmasının 8 Eylül’de yapılması planlanıyordu. Şimdi ise firma son teklif verme tarihini 6 Eylül öğlen saatine çektiğini ve satış duruşmasının 29 Eylül’de yapılacağını açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamada, “Voyager için son teklif tarihinin belirlenmesinden bu yana, mevcut ve potansiyel yeni teklif sahipleri bilgi almak ve tekliflerini sunmak için ek süre talep ettiler” denildi.

Teklifler, sadece firmanın varlıklarını satın almayı teklif etmekten, bir yeniden yapılandırma planı önermeye ve hatta yeniden yapılanmada yardım teklif etmeye kadar çeşitli şekillerde olabilir.

Tüm teklifler geldiğinde, kripto para şirketi Voyager’ın danışmanları hangi tekliflerin müşteriler ve alacaklılar için en fazla faydayı sağladığını inceleyecek, ancak teklifler dolar miktarından yeniden yapılanmada yardım seviyesine kadar önemli ölçüde değişiklik gösterebilecek.

Teklif verenler süreç boyunca gizli tutulmakta, onaylanan taraflar gizlilik anlaşmaları imzalamaktalar.

Ancak FTX ve kardeş firması Alameda, Voyager’ın iflasını ilan etmesinden iki hafta sonra teklifini kamuoyuna açıklayarak heyecan yaşattı.

İhale prosedürleri henüz tamamlanmamış olmasına rağmen gerçekleşen bu hareket iki firmayı, FTX’in düşük bir teklif sunduğunu ve bunu kamuoyuna açıklayarak ihale sürecine saygı göstermediğini söyleyen şirketin avukatıyla ters düşürdü.

Şirket, platformundaki faaliyetleri durdurduktan sonra Temmuz ayında Chapter 11 iflas işlemlerine girmişti. Şirketin avukatı 4 Ağustos itibariyle 22 tarafın teklif vermek üzere anlamlı görüşmelerde bulunduğunu ve birden fazla teklif alındığını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!