Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin Düşerken Bu Altcoinleri Topluyor!

Bitcoin’de satıcılı seyir devam ederken, altcoinlerdeki geri çekilmelerin derinleştiğini görüyoruz. Bitcoin hakimiyetinin %40 seviyelerini destek yaparak yükselmeye başlaması, altcoinlerdeki satışların daha da artmasına neden oluyor.

Bu noktada kurumsal yatırımcı kanadında bazı altcoinlere yönelik ilgi hala devam ediyor. Bildiğiniz üzere kurumsal yatırımcılar Grayscale’deki fonlar aracılığıyla güvenli yoldan kripto paralara erişim sağlayabiliyor.

ByBt verileri üzerinden Grayscale fonlarındaki değişimleri incelediğimizde, kurumsal yatırımcıların sadece iki altcoini sepetlerine eklemeye devam ettiğini  görüyoruz. Son 7 günlük değişime baktığımızda, 25748 adet MANA alınırken, 3511 adette LINK alındığını görüyoruz.

Bu tablo son 7 günlük değişimi gösteriyor. Bu nedenle bu alımların geçen haftaki dump sırasında yapılmış olması muhtemel.

Kurumsal yatırımcıların ellerindeki fonlara ilişkin son 7 günlük değişimleri ise şu şekilde:

Bitcoin’deki düşüş ile birlikte günlük bazda MANA %8 oranında değer kaybederken, LINK ise %13 oranında değer kaybetti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)

    • Burada anlatılmak istenen orada görünen sayının azlığı veya çokluğu değil. O değişim miktarı. Milyon dolar satılıp, Milyon dolar alınmıştır. Ama bu ikisi pozitif bölgede kalmış. Yani satışlar alımlar ile karşılanmış ve üstüne çıkmış.