LitePal Projesi için Baskılar Devam Ediyor

LitePal

Litecoin birimi için geliştirilme aşamasında olan günlük ödeme birimi LitePal ile alakalı olarak tüm baskılar devam ediyor. Normal şartlarda kripto paraların günlük hayatımızda da kullanılabilmesi için çok ciddi anlamda sağlam adımlar atılıyor. Litecoin, bildiğimiz gibi kısa süre içerisinde adından söz ettiren birimlerden birisi olarak dikkat çekiyor.

Litecoin için günlük ödeme projelerinden birisi olarak dikkat çeken LitePal, adaptasyon anlamında büyük baskılara maruz kalıyor. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Litecoin kuru hala sabit değerlerde seyrediyor. Yani bu gibi gelişmelerde birim fiyatının yükselmesi gerekirken durağan gidiş hali hazırda devam ediyor. Bunun nedeni daha önce buna bener bir sistemin piyasaya sürülüp daha sonra kullanılamadan piyasadan çekilmesi olabilir. Bilindiği gibi LitePay sistemi bazı anlaşmazlıklar yüzünden piyasadan çekilmişti.

LTCPay ile Alakalı Açıklamalar da Geldi

Litecoin ödemeleri için bir diğer adaptasyon sistemi olan LTCPay, alternatif ödeme sistemi olarak kısa süre içerisinde geliştirildi. Ancak bu da piyasalarda ve kur değerlerinde ne yazık ki herhangi bir hareketlenme yaratmadı. Bu anlamda yapılan açıklama ise aşağıdaki gibidir;

https://t.co/40T0H40Y0b sistemi hali hazırda sorunsuz şekilde çalışıyor. Litecoin ödemelerini bireyzel cüzdan hesabınıza kolay bir şekilde kabul etmek için ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Sistem tarafından birçok farklı API yazılımı desteklenmektedir. Göze hoş gelen raporlar ya da faturalar oluşturulabilir. Şu an için fiyat dönüşümü desteklenmiyor. @BtcpayServer ekibine teşekkürler.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!