MicroStrategy Bitcoin (BTC) Sepetini Büyütmeye Devam Ediyor!

Bitcoin’de kurumsal alımlar hız kesmeden devam ediyor. Birçok kurum 20.000$ altında büyük miktarda Bitcoin almış ve Bitcoin rallisinin yakıtını doldurmuştu.

Bitcoin’in yaklaşık iki aydır 30.000$ üzerinde kalıcı olmasını pozitif bir sinyal olarak gören Microstrategy 30.000$ üzerinden değişik maliyetlerde Bitcoin almaya devam ediyor.

Şirket CEO’su Michael Saylor kısa süre önce attığı twitle 33.808$ maliyetle nakit olarak 10 milyon dolar değerinde Bitcoin aldıklarını açıkladı. Şirketin sahip olduğu Bitcoin miktarı 71.079’a yükselirken, ortalama maliyetleri 16.109$’a yükseldi.

Microstrategy’nin şirket CEO’larına yönelik Bitcoin konferansı yarın başlıyor. Micheal Saylor’un konferanstan hemen önce bu alımı açıklamasının diğer şirketleri cesaretlendirmeye yönelik bir hamle olabileceği düşünülüyor.

Şirket aynı zamanda Nasdaq’ta listelendiğini için bu alımını ABD Borsa Komisyonu’na da bildirdi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!