Milli Balinamız Yoyow Bitcoin’de Yüklü Alım Yapacağı Seviyeyi Açıkladı!

Bitcoin’de desteklerin bir bir kırılması yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Bitcoin’de bugün yaşanan yüzde 5’lik geri çekilme ile birlikte altcoinlerdeki kayıplar yüzde 10’lara ulaştı.

Bitcoin ile ilgili yıl sonu tahminleri hala iyimserken, analistler kısa süreli dalgalanmalar konusunda yatırımcıları uyarıyor.

Milli balinamız Yoyow’da Bitcoin’deki düşüş hakkında konuşarak yatırımcıları uyardı.

Spot pozisyonu olan yatırımcıların panikle işlem yapmaması gerektiğini hatırlatan Yoyow, fiyatın 25.000$’a kadar düşmesi durumunda yüklü alım yapacağını söyledi.

Yoyow, bir hafta önce bir koreli balinanın Bitcoin için önce 40.000$’a çıkacağız daha sonra 25.000$’a düşeceğiz dediğini aktarmıştı. Şimdilik bu senaryonun gerçekleşmeye devam ettiğini aktaran Yoyow ” Fiyatı kimse nokta atışı ile belirleyemez, neticede BTC‘nin test edeceği dip destekleri söyledi ve analizi bana göre şu an başarılı” notunu da düştü.

Koreli balinanın ağustos ayı için umutlu olduğunu ifade eden Yoyow, Bitcoin için şu ifadeleri kullandı:

“Selamlar, çekik gözün dediğine doğru gidiyoruz… “ne söylemişti” diye soranlar olmuş, hatırlatma “ Btc 40k yı test edecek sonra kademeli 25k ları görecek ağustos ayı Bull Run.

Fiyat bu seviyelere gelirse spottan yüksek sayıda Bitcoin alırım.

Günlük trade işlemlerim hakkında …Ben bu seviyelerden btc long-short pozisyonu açmayı düşünmüyorum uygun yerden long kovalayacağım.

Ezcümle, spotçular panikle işlem yapmasın.”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir. Marketin dinamiklerine göre analistin düşüncelerini değişebileceğini unutmayın.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (12)